Viranşehir'de hedef üçüncü lig

TAKİP ET

Viranşehir Belediyespor Sportif Direktörü Mahmut Çetin, teknik heyet ile bir araya geldiği toplantıda hedeflerinin üçüncü lig olduğunu söyledi. Çetin, 'Yıllardan beri Viranşehir'in özlemi 3'ncü lig olmuştur' dedi.

Amatör liglerde maç takvimlerinin belli olmasıyla takımlarda da hazırlıklar başladı. Viranşehir Belediyespor teknik heyeti, kura çekimleri öncesi düzenlenen toplantıyla bir araya geldi. Sportif Direktör Mahmut Çetin’in teknik heyet ile düzenlediği toplantıda takımın son durumuyla ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.

Çetin, toplantıyla ilgili yaptığı açıklamada hedeflerinin üçüncü lig olduğunu söyledi. Bu yıl üçüncü lig özlemini bitirmek istediklerini dile getiren Çetin, takımda morallerin üst seviyelerde olduğunu ifade etti. Cuma günü yapılacak kura çekimi ile rakiplerinin belli olacağını kaydeden Çetin, “Teknik ekibimizle toplantı yaparak takımın durumu hakkında bilgi alışverişinde bulunduk.  Teknik direktör Alaattin hocamızın direktifleri ile oyuncularımızı Viranşehir'e davet ettik. Yıllardan beri Viranşehir'in özlemi 3. lig olmuştur. İnşallah  Belediye Başkanımız Salih Ekinci'nin  desteğiyle bu özlemi bu yıl bitireceğiz” dedi.

Amatör ligler, pandemi nedeniyle uzun süredir durmuştu.