Viranşehir'de korkunç kaza! Baba ve oğlu hayatını kaybetti 

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde yaşanan olayda, patlayan TIR'ın lastiğini kontrol etmek için araçtan inen baba Cafer Karakuş ve oğlu Yusuf Eren Karakuş'a arkadan gelen başka bir aracın çarpması sonucu feci şekilde hayatını kaybetti. 

VİRANŞEHİR- Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde yaşanan olayda, patlayan TIR’ın lastiğini kontrol etmek için araçtan inen baba Cafer Karakuş ve oğlu Yusuf Eren Karakuş’a arkadan gelen başka bir aracın çarpması sonucu feci şekilde hayatını kaybetti. 

Edinilen bilgiye göre, olay Viranşehir İlçesine bağlı Kırbalı Mahallesi Siverek Kavşağı mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, Cafer Karakuş’un idaresindeki 06 EHH 987 plakalı TIR’ın lastiği patladı. Lastiği kontrol etmek için araçtan inen baba Cafer Karakuş ve oğlu Yusuf Eren Karakuş’a aynı istikamete ilerleyen başka bir araç çarptı. Yaşanan kazada baba olay yerinde hayatını kaybederken, oğlu Yusuf Eren ise ağır yaralandı. 

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Olay yerine intikal eden sağlık ekipleri, yaralı Yusuf Eren Karakuş’a yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla Viranşehir Devlet Hastanesine kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan Yusuf Eren Karakuş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 

Jandarma ekipleri, yaşanan kaza sonrasında, olay yerinden kaçan araç sürücüsünü yakalamak için çalışma başlattı.

Feci kazada hayatını kaybeden baba Cafer Karakuş ve oğlu Yusuf Eren Karakuş’un Ankara nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.

şanlıurfa viranşehir ankara tır kaza