Viranşehir'de mahalleler modern ve konforlu yollara kavuşuyor 

TAKİP ET

Hizmet seferberliğinin başlatıldığı Viranşehir'de alt yapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklar bir bir asfaltlanıyor.

VİRANŞEHİR- Hizmet seferberliğinin başlatıldığı Viranşehir’de alt yapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklar bir bir asfaltlanıyor.

Kısa sürede tamamlanması hedeflenen üst yapı çalışmaları ile, İlçe modern ve konforlu yollara kavuşacak.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin yoğun uğraşları sonucunda ilçede üstyapı çalışmaları kapsamında sıcak asfalt, kilitli parke taşı döşeme, sathi kaplama, yol açma, bakım ve onarım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından alt yapısı biten Akademi Caddesi ile başlayan ve bitirilen sıcak asfalt serim çalışmaları, Karacadağ caddesinin ardından Azadi mahallesi 513. Sokak ( Okul yolu ) ile devam etti.

Sıcak asfalt serim çalışmaları ile caddeler ve sokaklar modern bir görünüme kavuşurken, çalışmaların farklı mahallelerde alt yapısı bitirilen 10 ana caddede devam edeceği belirtildi.

Kısa süre içerisinde tamamlanan ve mahalle sakinlerinin hizmetine sunulan yolların yeni görünüşü, vatandaşlardan tam not aldı. 

Çalışmalardan dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri, başlatılan hizmet seferberliğinden dolayı Şanlıurfa Büyükşehir ve Viranşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.
 

şanlıurfa viranşehir çevre