Viranşehir'de meclis toplandı

TAKİP ET

Viranşehir Belediyesi'nin Temmuz ayı olağan meclis toplantısı, Meclis Başkanvekili Eyyüp Öztürk başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda gündem maddelerinin yanı sıra ihtisas komisyon raporları da görüşüldü.

Belediye meclis salonunda halka ve basına açık yapılan toplantı yoklama, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. 

Toplantının açılış konuşmasını yapan Meclis Başkanvekili Eyyüp Öztürk, katılımlarından dolayı meclis üyelerine teşekkür ederek, toplantıda alınacak kararların hayırlara vesile olmasını diledi.

Yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla meclis üyelerinin ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramı’nı tebrik eden Öztürk, “Bayramların inanç, tarih ve medeniyet ekseninde milletleri birbirine gönül köprüleriyle bağlayan, yardımlaşma ve dayanışma bağlarını güçlendiren müstesna günlerdir. Hafta sonu (Cumartesi) günü idrak edeceğimiz Kurban Bayramının insanlık aleminin yer yüzünde yaşadığı tüm sorunların ve sıkıntıların son bulmasına vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Açılış konuşmasının ardından meclis üyelerinin gündem dışı verdikleri soru önergeleri tek tek okunarak, bazıları gündem maddelerine bazıları da komisyonlara sevk edildi.

Daha sonra toplantının gündem maddelerine geçildi. Üç gündem maddesi ve ihtisas komisyon raporlarının görüşüldüğü toplantı yaklaşık 1,5 saat sürdü. 

Temmuz ayı olağan meclis toplantısının ikinci birleşiminin ikinci oturumuna yarın saat: 14.00’da devam edilecek.