Viranşehir'de sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor

TAKİP ET

Bozuk Yol Kalmayacak' sloganı ile hizmet atağını sürdüren Viranşehir Belediyesi, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile birlikte sıcak asfalt çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. 

VİRANŞEHİR- 'Bozuk Yol Kalmayacak' sloganı ile hizmet atağını sürdüren Viranşehir Belediyesi, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile birlikte sıcak asfalt çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. 

Viranşehir Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede başlatılan sıcak asfalt seferberliği devam ediyor. 
 Sıcak havaya rağmen hummalı bir çalışma yürüten ekipler, üst yapı çalışmaları kapsamında alt yapısı biten Yeni Sanayi yolu 121.Cadde, Hürriyet, Yeni ve Azadi Mahallelerinde Akademi, Karacadağ, Barbaros ve 513. (Okul Yolu), Şair Nabi caddelerini asfaltla buluşturduktan sonra Paşa Konağı Caddesi’nde asfalt serimine başladı.

Sıcak asfalt serim çalışmaları ile caddeler ve sokaklar modern bir görünüme kavuşurken, çalışmaların farklı mahallelerde alt yapısı bitirilen caddelerde devam edeceği belirtildi.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, daha modern bir Viranşehir için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirterek, “Hemşerilerimizin gidecekleri yerlere rahatça ulaşmasını önemsiyoruz. Kentimizde ihtiyaç olan ve altyapısı tamamlanan mahallelerimizde sıcak asfalt çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Kısa süre önce Şanlıurfa Büyükşehir Belediyemizle birlikte başlattığımız sıcak asfalt çalışmalarımızı 6 caddede bitirip, vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Asfalt çalışmamız, alt yapısı bitirilen 4 ana caddemizde daha devam edecek. İlçemizin dört bir yanını modern konforlu yollarla buluşturacağız. Duaları ve güzel dilekleri ile çalışmalarımıza destek veren hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Asfalt çalışmalarımız hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Ekinci, ilçede başlatılan asfalt çalışmalarından dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür etti.
Alt ve üst yapı çalışmalarıyla mahallelerin başka bir kimliğe büründüğünü dile getiren mahalle sakinleri ise, çalışmalardan dolayı Şanlıurfa Büyükşehir ve Viranşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.
 

şanlıurfa viranşehir asfalt çalışmaları