Viranşehir'de yaşanan korkunç olay ile ilgili yeni gelişme! 

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde yaşanan korkunç olayda, dün gece geç saatlerde 2 genç başlarından vurulmuş halde bulunmuştu. Başlarından vurulan 2 gencin aileleri tarafından evlenmelerine izin verilmediği için intihar ettikleri iddia edildi. 

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde yaşanan korkunç olayda, dün gece geç saatlerde 2 genç başlarından vurulmuş halde bulunmuştu. Başlarından vurulan 2 gencin aileleri tarafından evlenmelerine izin verilmediği için intihar ettikleri iddia edildi. 

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde başlarından vurulmuş halde bulunan gençlerin, aileleri tarafından evlenmelerine izin verilmedi öğrenildi. Helin ile evlenmesine izin verilmeyen Emir, silahla başına ateş ederek intihar etti. Bu durumu gören Helin de aynı silahla başına ateş etti. 

Olay, Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesine bağlı Yukarı Dilimli Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, duyulan silah sesleri üzerine eve giren aile fertleri korkunç manzara ile karşılaştı. 21 yaşındaki Helin Altındağ ve 22 yaşındaki Emir Altındağ’ı kanlar içerisinde yerde gören yakınları, durumu 112 acil sağlık ve güvenlik güçlerine bildirdi.

Hastaneye kaldırılan 2 genç, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
 

şanlıurfa viranşehir olay intihar