Yazar: Yerelde kalıp sorunları çözmeye çalışacağım! 

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın sevilen siyaset simalarından Mahmut Yazar, aday adayı olmayacağını açıkladı. Yazar, deprem ve sel felaketlerinin yaşandığını bu dönemde yerel kalıp hizmet etmeyi doğru bulduğunu kaydetti.

ŞANLIURFA- Şanlıurfa'nın sevilen siyaset simalarından Mahmut Yazar, aday adayı olmayacağını açıkladı. Yazar, deprem ve sel felaketlerinin yaşandığını bu dönemde yerel kalıp hizmet etmeyi doğru bulduğunu kaydetti.

Kamuoyunda Milletvekili adayı adaylığı için ismi sıkça geçen Mahmut Yazar, aday adaylığı müracatları devam ederken, kendisinin herhangi bir başvurusunun olmadığını belirtti.

Şanlıurfa'nın zorlu bir süreçten geçtiğini dile getiren Yazar, Şanlıurfalıların yanında olup sorunları birlikte çözmeye karar verdiğini ifade etti. Kendisine ulaştığımız Yazar, konuya ilişkin şu değerlendirmeyi yaptı: ''Öncelikle adımın kamuoyunda dillendirmesi beni onore etti. Vatandaşlarımız, halkımız sürekli adaylık müracaatında bulunup bulunmadığımı soruyor. Şunu belirtmek isterim ki; hepimizin malumu; Şanlıurfa önce deprem, ardından sel felaketi atlattı. Birçok insanımızı kaybettik, yaralılarımız var. Diğer taraftan malını mülkünü kaybeden insanlarımız var. Halkım bu şekilde zor durumdayken, ben Milletvekilliğini çok mantıklı bulmadım. Bu nedenle de herhangi bir müracaatta bulunmadım. Ben daha çok yerel kalıp, halkımızın sorunlarıyla ilgilenmeyi daha doğru buldum ve bu yönde halkımızın yanında olacağım. Çünkü en temelde yereldeki sorunlarımızı çözmemiz gerekiyor. Halkımızın ilgisi ve teveccühüne tekrar teşekkür ediyorum.''
 

şanlıurfa siyaset sel deprem milletvekili aday adayı