Yeniden Refah Partisi Haliliye Gençlik Kollarında Abdulkadir Büktür dönemi

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi Haliliye İlçe Gençlik Kolları Başkanlığında Abdulkadir Büktür seçildi.

Yeniden Refah Partisi Haliliye İlçe Gençlik Kolları Başkanlığında Abdulkadir Büktür seçildi.

Fatih Erbakan liderliğinde kurulan ve Türkiye’de kısa sürede teşkilatlanan Yeniden Refah Partisi, Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde de çalışmalarına devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında Haliliye İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’na Abdulkadir Büktür, seçildi.

Haliliye İlçe binasında düzenlenen programda görevi İbrahim Halil Demirel’den devralan Başkan Abdulkadir Büktür, görevinde başarılı olmak için elinden gelen her şeyi yapacaklarını söyledi. 

Görevi devraldıktan sonra kürsüye gelerek bir konuşma yapan Başkan Büktür, şu ifadelere yer verdi:

“Bugün itibarıyla gelmiş olduğumuz Haliliye Gençlik Kolları Başkanlığı görevinin öneminin farkındayız. Avrupa'nın en genç ülkesi olan Türkiye'nin en genç nüfusuna sahip olan şehri Şanlıurfa'da gençlik kolları faaliyeti yürütmenin anlam ve öneminin bilincindeyiz. Önce ahlak ve maneviyat şiarı ile yapacağımız faaliyetlerimizde merhum hocamız Necmettin Erbakan'ın da dediği gibi ‘’hayra motor şerre fren” bakış açısıyla ilerleyeceğiz.

İsrail işgaline tepki gösterdi

Yapacağımız çalışmalarda sadece kendi bölgemizde değil tüm Müslümanlara yönelik çalışmalar yapacağız. Bu normalde son zamanlarda Gazze'de yapılan soykırım vahşet ve insan haklarının yok sayılması ve bu durumda dünya kamyonunun sessiz kalması hepimizin malumudur. Özellikle İslam dünyasının bu işgale karşı sergilediği tutum ve yaklaşımı esefle kınıyor ve üzüntüyle takip ediyoruz.

‘Ahlak ve maneviyat esas alınacak’

Siyonistlere karşı verebileceğimiz en büyük savaş ferasetli ve İslam mukaddesatlarını benimseyip bunu kendine bir yaşam tarzı haline getirmiş gençler yetiştirmekten geçmektedir. Bu sebeple bizim de bu dava çatısı altında en önem vereceğimiz ahlak ve maneviyat ile birlikte milli görüş felsefesi olacaktır.

Gençlerin temsiliyet boyutuna dikkat çekti

Artık gençliğimizin sadece tebliğ değil temsil boyutunda da görünmesi önceliğimiz olacaktır. Bu sayede İslam dünyasındaki gelişmelere olaylara etki, tepki ve destek veren bir Müslüman kitle oluşturmak yegane vizyonumuz olacaktır.

Partinin ilçe teşkilatına katılan Mustafa Taş ve Abdullah Taş'ın parti rozetleri de İlçe Başkanı Abdulselam Yıldız tarafından takıldı. 

yeniden refah partisi abdulkadir buktur haliliye yeniden refah