Yeniden Refah Partisi Hilvan İlçe Başkanlığına Salih Beyret seçildi

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi 3. Olağan kongresini gerçekleştirdi. Kongrede tek liste ile başkanlığa seçilen Salih Beyret, önümüzdeki yerel seçimler için başarı vurgusu yaptı. 

Yeniden Refah Partisi 3. Olağan kongresini gerçekleştirdi. Kongrede tek liste ile başkanlığa seçilen Salih Beyret, önümüzdeki yerel seçimler için başarı vurgusu yaptı. 

Fatih Erbakan önderliğinde kurulan Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde kongreye gitti. Hilvan Ziraat Odası Kongre Merkezi'den düzenlenen kongrede tek liste ile aday olay Salih Beyret, ilçe başkanı seçildi.

Kongrede kürsüye gelerek selamlama konuşması yapan Salih Beyret, "Değerli Divan il sorumlularımız, il başkanımız  ve   İlçe başkanlarımız  Gençlik kollarımız, Hanım kollarımız, siyasi partilerin kıymetli temsilcileri, bugün bizlerle beraber olan saygıdeğer konuklarımız, Hepinizi en içten duygularımla selamlıyor, Hilvan ilçe teşkilatımızın üçüncü olağan kongresine hoş geldiniz diyorum.

Yerel seçimlerde başarı sözü verdi

Sözlerimin başında Hilvan ilçe teşkilatımızda görev alan ve görev alacak tüm yol arkadaşlarımı kutluyor, kendilerine çalışmalarında üstün başarılar diliyorum. Değerli arkadaşlarım, Yeniden Refah Partisi Türkiye'nin dört bir yanında çok hızlı bir şekilde teşkilatlanıyor.

Türkiye'de yerel seçimler için  rekor bir oyla tüm zamanların görülmemiş başarısını elde edeceğiz inşallah. İman varsa imkan da vardır diyerek sözlerimi bitirmek istiyorum. Kongremiz hayırlara vesile olsun Rabbim yar yardımcımız olsun” ifadelerine yer verdi.

Kongrede Filistin bayraklarının asılması ve sık sık İsrail aleyhine atılan sloganların atılması dikkatlerden kaçmadı.

Refah Partisi Hilvan İlçe Yönetim Kurulıu 

Salih Beyret (Başkan), Nimettulah Şıltak, Adem Taşçı, Ömer Güler, Bekir Özmen, İbrahim Halil Çetin, Mahmut Evin, Remzi Çatar, Sedat Solucatutan, Hızır Sankur, Hüseyin Ünalan, Gengiz Güler, Mahmut Çanga, Emre Sancaktar, Muzaffer Şanlı, Ramazan Satan

salih beyret yeniden refah partisi hilvan haberleri