Yeşil Sol Parti, Viranşehir'de gövde gösterisi yaptı

TAKİP ET

Yeşil Sol Parti Viranşehir ilçesinde seçim bürosunu yoğun kalabalık eşliğinde açtı. Açılışa gelen kitlenin kalabalığı dikkatlerden kaçmadı.

Yeşil Sol Parti Viranşehir ilçesinde seçim bürosunu yoğun kalabalık eşliğinde açtı. Açılışa gelen kitlenin kalabalığı dikkatlerden kaçmadı. Yeşil Sol Parti Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde seçim bürosunun açılışını büyük bir coşku ile gerçekleştirdi.

14 Mayıs genel seçimlerine doğru siyasi partiler de çalışmalarına devam ediyor. Yeşil Sol Parti Şanlıurfa İl Örgütü de Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde seçim bürosunu açılışını yaptı.

HDP, DBP ve Yeşil Sol Parti yöneticilerinin de katıldığı açılışa yurttaşlar yoğun ilgi gösterdi. Açılışta zafer sık sık sloganlar atıldı. Çalınan müzikler eşliğinde halaylar çekilen açılışta,  ilk olarak söz alan HDP İlçe Eş Başkanı İbrahim Öztürk, seçime Yeşil Sol Parti ile girdiklerini, belirterek, “14 Mayıs’ta mührü Yeşil Sol’un altına vuracağız. Partimizi kapatmaya çalışanlara 14 Mayıs’ta büyük bir cevap vereceğiz” dedi.


 

yesil sol parti hdp dbp viransehir