YRP'li Hacı Almas konuştu: Bazı şüphe ve kuşkularımız var

TAKİP ET

Şanlıurfa'da basın mensupları ile bir araya gelen Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Milletvekili adayları basın mensupalarının sorularını yanıtladı.

Şanlıurfa’da basın mensupları ile bir araya gelen Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Milletvekili adayları basın mensupalarının sorularını yanıtladı.

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Milletvekili Adayı Hacı Almas, Burada yaptığı açıklamada seçimle alakalı şüphe ve kuşkularının olduğunu söyledi.  Aday Hacı Almas, açıklamasında seçime ilişkin kuşkularının olduğunu ve bunları sadece kuşkuda kalmasını temenni ettiklerini dile getirdi.

Mahmut Perçin, milletin ağası beyi olmadan hizmet edeceğiz


Hacı Almas, “14 Mayıs seçimleri için uzun bir zamandır sahadayız. Efor sarf ediyoruz vatandaşlarımızın dertleriyle dertleniyoruz. Sorunlarına çözüm üretmeye çalışıyoruz. İnşallah bizleri meclise gönderdiklerinde istedikleri ortamı ve düzeni sağlamaya çalışacağız. 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimler vatanımız, milletimiz ve bütün İslam alemi için hayırlı olsun. 

İnşallah yaptığımız çalışmalarımız heba olmaz. Hilesiz şüphesiz bir seçim olur. Şanlıurfa’mızda Bazı şüphelerimiz var, bazı kuşkularımız var. İnşallah, bunlar şüphe ve kuşkuda kalır. Bunlarla ilgili rahatsızlıklarımız var. İnşallah böyle bir şey ile karşılaşmayız.” dedi.

İsmail Yavuz, Sivereklilerin il olma isteğini gündeme taşıdı

hacı almas yeniden refah partisi fatih erbakan