Zekeriya Yapıcıoğlu'ndan dikkat çeken 'seni başkan yapacağız' çıkışı

TAKİP ET

Diyarbakır'da temel atma töreninde bir konuşma yapan  HÜDA PAR Genel Başkanı Sayın Zekeriya Yapıcıoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hitaben "Seni başkan yapacağız' ifadelerini kullandı.

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekili seçimlerinde AK Parti listelerinden giren HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu,Diyarbakır’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte temel atma programına katıldı.

Burada bir konuşma yapan  HÜDA PAR Genel Başkanı Sayın Zekeriya Yapıcıoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hitaben "Seni başkan yapacağız” ifadelerini kullandı.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik ‘Seni Başkan Yaptırmayacağız’ demişti. HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu’nun, HDP Eski Genel Başkanı Demirtaş’ın zıttı bir cümle kullanması dikkatlerden kaçmadı.

Yapıcıoğlu'nun bu çıkışı Millet İttifakının Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'a destek veren HDP'ye bir mesaj olarak yorumlandı. 

HÜDA PAR’ın resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Genel Başkanımız, Sayın Erdoğan’a hitaben ‘Seni Başkan Yapacağız’ dedi.” ifadeleri kullanıldı.

zekeriya yapıcıoglu hudapar recep tayyip erdogan sanliurfa akparti haliliye hdp selahattin demirtas