Zincirleme kazada 3 Urfalı hayatını kaybetti

TAKİP ET

Gaziantep - Nurdağı mevkiinde yaşanan zincirleme trafik kazasında aralarında Urfalı 3 tarım işçisinin bulunduğu minibüs kaza yaptı. Kazada 3'ü Urfalı hayatını kaybederken, 20 kişi ise yaralandı.

Gaziantep - Nurdağı mevkiinde yaşanan zincirleme trafik kazasında aralarında Urfalı 3 tarım işçisinin bulunduğu minibüs kaza yaptı. Kazada 3 Urfalı şahıs hayatını kaybederken, 20 kişi ise yaralandı. Hasteneye kaldırılan 2 kişi daha hayatını kaybettiği öğrenildi. 18 kişinin ise tedavisi sürüyor.

Edinilen bilgiye göre, kaza Gaziantep Nurdağı mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, Siverek ilçesine bağlı kırsal Eskihan mahallesi ve Viranşehir’e bağlı kırsal Güzeller mahallesinde köylülerin ortak kiraladıkları minibüs Nurdağı mevkiinde zincirleme trafik kazasına karıştı. 

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekipleri, itfaiye ve güvenlik güçleri sevk edildi. Olay yerine intikal eden sağlık ekipleri, 3 şahsın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralı 20 şahıs ise ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.  Hastanede tedavi altına alınan 2 kişinin daha hayatını kaybetti öğrenildi. 18 kişinin ise tedavisi sürüyor.

Hayatını kaybeden şahıslardan 1’nin Siverekli diğer 2 şahsın ise Viranşehirli olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.