Uyuşturucu madde satıcılarına yönelik polis ekiplerince son 10 gündür Türkiye genelinde yürütülen operasyonlarda büyük bir darbe vuruldu. 24 ilde düzenlenen operasyonlarda toplam 1 ton 124 kilogram uyuşturucu madde ile 1 milyon 826 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Operasyonlarda 144 şüpheli yakalandı.
Operasyonlar; Cumhuriyet Başsavcılıkları ile Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüklerine bağlı ekipler tarafından gerçekleştirildi.
Uyuşturucu ticareti yapan şahıslara yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonlar; İstanbul, Gaziantep, Hakkari, Kırklareli, Van, Erzurum, Diyarbakır, Bitlis, Siirt, Kütahya, Aydın, Bursa, Hatay, İzmir, Ankara, Konya, Samsun, Manisa, Tekirdağ, Kayseri, Artvin, Kastamonu, Çorum ve Kırıkkale illerinde gerçekleştirildi.
Yetkililer, özellikle gençleri hedef alan uyuşturucu tacirlerine karşı mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini vurgularken, halkın huzur ve güvenliği için operasyonların aralıksız devam edeceğini belirtti.
Yorumlar
Kalan Karakter: