697.741 öğrenci çalan zil sesi ile derse başladı
2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Şanlıurfa'da 2.565 okulda, 33.263 öğretmen ve 60.349'u yabancı uyruklu olmak üzere 697.741 öğrenci ile birlikte ilk ders zilinin çalınmasıyla başladı.
Yaşanan Covid-19 salgını nedeniyle yaklaşık bir buçuk yıldan beri uzaktan çevrim içi olarak devam edilen eğitim-öğretime okullarda alınan tedbirler ile birlikte yüz yüze olarak başlandı.
2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Haliliye Kaymakamı Metin Esen, İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt ve Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Vural'ın katılımıyla Haliliye Prof. Abdulkadir Karahan İlkokulunda ilk ders zilinin çalınmasıyla okullarını ve sınıflarını özleyen minik öğrenciler ders başı yaptı.
Haliliye Kaymakamı Metin Esen, İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt ve Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Vural uzun süre ayrı kaldıkları okullarında yeninden öğretmen ve arkadaşları ile birlikte olabilmenin sevincini yaşayan öğrencileri ziyaret etti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: