Göbeklitepe Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Reşit Öncel, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Mesajında kadınların toplumun her alanında önemli bir rol oynadığını vurgulayan Öncel, “Kadınlarımız, aileden iş hayatına, kültürden sanata kadar hayatın her alanında güçlü ve yol gösterici birer ışık olmuştur. Onların hakkını vermek, eşit fırsatlar sağlamak ve şiddetten uzak, özgür bir yaşam temin etmek hepimizin sorumluluğudur” ifadelerini kullandı.
Öncel, mesajını şöyle tamamladı: “Bu anlamlı günde, hayatımıza değer katan tüm kadınlarımızı saygı, sevgi ve minnetle selamlıyor; sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir gelecek diliyorum. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüz kutlu olsun!”
Yorumlar
Kalan Karakter: