İl sağlık müdürü Urfalıları uyardı: İş birliği şart!

TAKİP ET

İl sağlık müdürü Urfalıları uyardı: İş birliği Şart

Kontrollü normalleşme planının açıklanmasıyla birlikte düşük riskli olarak nitelendirilen mavi renkli iller arasında yer alan Şanlıurfa’da, İl Sağlık Müdürü Dr. Emre Erkuş’tan uyarı  geldi.

Bu kapsamda Şanlıurfa, mavi renkli düşük riskli iller arasında yer alırken, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. M. Emre Erkuş önemli uyarılarda bulundu. Şanlıurfalıların mavi rengi koruyabilmeleri için daha dikkatli olmalarını gerektiğinin altını çizen Erkuş, “Şanlıurfa olarak Sağlık Bakanımızın açıklamış olduğu Türkiye’deki 4 renkli risk kategorisinde mavi alarak en düşük risk kategorisinde bulunmaktayız. Şanlıurfa’nın mavi risk kategorisinde kalabilmesi vatandaşlarımızın işbirliğine bağlı.” dedi.

DENETİMLER ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Şanlıurfa’da denetimlerin sürdüğünü belirten Erkuş, “İçişleri Bakanlığımız başta olmak üzere tüm kamu kuruluşları ile beraber sahadaki gerçekleştirmiş olduğumuz ‘Dinamik Denetim Modeli’nde tüm kamu personelleriyle beraber tematik denetimlerle haftanın belli bir günü belli bir alana yönelik denetimler devam ediyor. Bizlerin temel amacı bu denetimler sırasında vatandaşlarımıza uyarılarda ve bilgilendirmede bulunarak, kuralları hatırlatıp uyulmasını isteyerek Şanlıurfa’nın en düşük mavi risk kategorisinde devam edebilmesini sağlamak temel amacımız.” ifadelerine yer verdi.