Karaköprü'de pes dedirten görüntüler!

TAKİP ET

En fazla temas yoluyla yayılan Koronavirüs için Karaköprü'de adeta ortam hazırlanıyor.

En fazla temas yoluyla yayılan Koronavirüs için Karaköprü’de adeta ortam hazırlanıyor. Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde bir markette indirim yapılacağını duyanlar marketin önüne koştu. Marketin önünde gelişigüzel toplanan kalabalık sosyal mesafe kurallarının alt üst ederek kentte denetimlerin de yetersiz olduğunu gözler önüne serdi.

KORONAVİRÜS’E ORTAM HAZIRLIYORLAR

Koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan kararlarının sıkı bir şekilde uygulanması gerekirken Şanlıurfa’da tam tersi durumlar yaşanıyor. Koronavirüs ile mücadele için ülke genelinde birçok esnaf kepenk indirirken market zincirleri ise virüs yaymak için adeta ortam hazırlıyor. Market zincirleri kuralları çiğnerken yetkili kurumlar ise sadece seyirci kalmakla yetiniyor.

BÜYÜK MARKET ZİNCİRLERİ GÖRMEZDEN Mİ GELİNİYOR

 Şanlıurfa’nın her anlamda parlayan yıldızı olarak gösterilen Karaköprü’de şok eden görüntüler yaşanmaya devam ediyor. Yerli esnafı her anlamda denetleyen yetkililer büyük market zincirlerinin şubelerinde yaşananları ise görmezden geliyor. Sosyal mesafenin çiğnendiği Karaköprü’de yetkililerin ne işle meşgul oldukları ise merak konusu olarak kaldı.