Yeni HP ve Sonos aygıtları nihai ev ofis iş istasyonunu vurguluyor

TAKİP ET

Her altı ayda bir, iyileştirmeler ve geliştirmeler için ev ofis iş istasyonumun yapılandırmasını yeniden değerlendiriyorum. Kuşkusuz, benim özel gereksinimlerim, tipik bir ev ofis çalışanının ihtiyaç duyduğu şeylerin en üst noktasına doğru eğiliyor. Her hafta bir video podcast yürütüyorum ve hem MacBook Pro'ma hem de Dell minitower'a aynı anda ve kolay erişime ihtiyacım var.


Her altı ayda bir, iyileştirmeler ve geliştirmeler için ev ofis iş istasyonumun yapılandırmasını yeniden değerlendiriyorum. Kuşkusuz, benim özel gereksinimlerim, tipik bir ev ofis çalışanının ihtiyaç duyduğu şeylerin en üst noktasına doğru eğiliyor. Her hafta bir video podcast yürütüyorum ve hem MacBook Pro'ma hem de Dell minitower'a aynı anda ve kolay erişime ihtiyacım var.

Günlük zamanımın çoğunu video düzenleme, blog oluşturma, sunum geliştirme ve diğer üretken işler için MacBook Pro'mu kullanarak geçirirken, bir Dell minitower kullanıyorum çünkü Nvidia ekran kartı ve harika Broadcast uygulaması piyasadaki tek güncel çözüm. video podcast sırasında göz bakışını düzeltme.

Benim açımdan, göz teması özelliği, profesyonelliğimi artıran olmazsa olmaz bir yetenek. macOS dünyasında karşılaştırılabilir bir çözüm yok, ancak Apple bunu Haziran ayı başında gerçekleştireceği WWDC etkinliğinde ele alabilir. Ancak şimdilik Windows tabanlı bir sistem ve uygun bir Nvidia ekran kartı kullanmam gerekiyor.

Bununla birlikte, mevcut 38 inçlik monitörümün arkasındaki manuel fiziksel düğmeleri kullanarak bu iki sistem arasında ekran girişlerini değiştirmek önemli bir sorun. Bu rahatsızlık, Windows sistemini çalıştırmak için ikinci bir klavye ve fare kullanma ihtiyacıyla daha da artıyor ve bu da ofisimde yoğun bir dağınıklık yaratıyor.

Üretken yapay zeka kullanan walmart, pandora'nın perakende kutusunu açacak mı?

Yaklaşık bir hafta önce aldığım yeni E45c G5 DQHD Kavisli Monitörü ile HP'ye girin. Yalnızca bir hafta kullandıktan sonra, bu ekstra geniş ekranın genel iş üretkenliğim üzerindeki olumlu etkisini abartmak zor.

HP E45c Yararlı Bir Şekilde Ultra Geniştir

Bir ekran, birçok üretkenlik uzmanı kullanıcı için gerçekten de yeterlidir. Taleplerinizi karşılamak için ihtiyacınız olan tek şey bir ultra geniş monitör olabilir, ancak ister ev ve şirket tarafından sağlanan bir dizüstü bilgisayar, ister benim durumumda olduğu gibi hem Mac hem de Windows PC olsun, daha fazla ev kullanıcısının birden çok bilgisayara rutin erişime ihtiyacı var.

En yeni HP amiral gemisi ekranı E45c G5 DQHD Kavisli Monitör, devasa bir 45 inç çift QHD ekrana sahiptir. 5.120 x 1.440 piksel çözünürlüğe sahip tek bir kavisli geniş ekran panelden, temelde iki adet 2.560 x 1.440 piksel ekrandan oluşur. Kullanmak için, tercihen ev ofisinizin köşesinde önemli miktarda masaüstü alanına ihtiyacınız olacak.


Hem MacBook Pro'mu hem de Dell bilgisayarımı monitörün ilgili USB-C ve HDMI bağlantı noktalarına taktığımda, her iki sistem masaüstünü de otomatik olarak 24 inç yan yana biçimde (yukarıda gösterildiği gibi) görüntüledim. diğer geniş ekranlarda olduğu gibi arka panel düğmeleri.

HP E45c ayrıca, daha önce yalnızca HP'nin birinci sınıf ekran serisinde bulunan bir işlevin güncellenmiş bir sürümü olan Device Bridge 2.0'a sahiptir. Device Bridge, endüstrinin KVM (klavye, video, fare) işlevselliği dediği şeyin bir sürümüdür, ancak daha önce hiç bu kadar kolay ve sorunsuz bir şekilde uygulandığını görmemiştim.

Açıkçası, HP yazılım geliştirme ve uygulama pirzolalarını gösteriyor. Tek bir klavye ve fare kullanarak, ekranda görüntülenen farklı bilgisayarların masaüstlerini çalıştırabiliyordum. Dosyaları ve verileri yan yana ekranlar arasında sürükleyerek MacBook Pro ve Dell bilgisayarım arasında taşıdım. Ek olarak güncelleme, gerektiğinde Device Bridge'i devre dışı bırakan bir güvenlik özelliğine sahiptir.

Ele alınması gereken 3 büyük üretken yapay zeka sorunu

Bu işlevi kullanarak iki Windows PC'yi, macOS sistemini veya her makineden birini kontrol edebilirsiniz.

Bunu nihai çalışma alanı için denememiş olmama rağmen, HP, iki ekranda dört adede kadar ekranı taklit etmek için başka bir ultra geniş monitörü zincirleme bağlayabileceğinizi iddia ediyor.

Sonos Era 100 Hoparlörler Ev İş İstasyonunuzu Seviyelendirin

Gerçeği söylemek gerekirse, Sonos hoparlörleri hiçbir zaman PC pazarını gerçekten hedef almadı. Televizyonlarla veya bir eğlence sisteminin parçası olarak kullanıldığında, eski Play serisi hoparlörler gibi şirketin ses çubukları, subwoofer'ı ve hatta taşınabilir Roam sesi oldukça hoş.

Bununla birlikte, bir Sonos hoparlörünün ızgarasının arkasına gizlenmiş olan teknoloji, onun en önemli satış noktasıdır. Çok odalı sistem işlevselliği, her şeyi her yerde dinlemenin en pratik yöntemidir. Alexa, Apple, Google ve neredeyse bahsetmeye değer herhangi bir müzik akışı hizmeti ile bağlantılara sahiptir.

Şimdi, yeni Era 100 ile Sonos, rakiplerini ses kalitesi açısından eziyor.


Bir çift olarak kullanıldığında, Era 100 tartışmasız şimdiye kadar duyduğum en inanılmaz küçük hepsi bir arada hoparlör.

Bluetooth bağlantısının gecikme sorunları yaratacağından endişelendim, ancak hoparlörler doğrudan MacBook Pro ses bağlantı noktasına bağlı olmasa bile, podcast'lerim için video akışında veya video düzenlemede hiçbir video/ses senkronizasyon sorunu yaşamadım.

Era 100 hoparlör siyah veya beyaz olarak mevcuttur. Bir ses kaydırıcısı ve oynat/duraklat düğmesi olduğundan, temel görevleri gerçekleştirmek için telefonunuzu çıkarmanıza gerek yoktur. Hoparlörün kauçuk kaplı tabanı, hemen hemen her yüzeye yapıştığı ve akustik titreşimi azaltmaya yardımcı olduğu için bir gelişmedir.

Mercedes, Nvidia ve Google yapay zeka ile gerçekten akıllı arabalar yaratıyor

USB-C konektörünün yanındaki hoparlörün arkasında bulunan bir düğme, sesli asistanlardan hoşlanmıyorsanız yerleşik mikrofonu manuel olarak kapatmanıza olanak tanır.

Kolay Kurulum Etkiler

İki Era 100'ü kurmak ve eşleştirmek oldukça basittir. Her iki hoparlör de eşleştirildiğinde birlikte çalışır, ancak yalnızca birinin MacBook Pro'mdaki 3,5 mm ses bağlantı noktasına fiziksel olarak 19 ABD dolarına mal olan ve ayrı satılan Sonos USB-C - ses bağlantı noktası adaptörüyle bağlanması gerekir.

Kolay kurulum için yalnızca telefonumu çıkarmam, Sonos uygulamasını yüklemem ve konuşmacıyı hesabıma kaydetmem gerekiyordu. Sonos uygulaması, tercih ettiğiniz tüm akış hizmetlerine bağlanmanıza, çok sayıda konuşmacıdan oluşan gruplar oluşturmanıza ve Era 100'ün evinizde nerede olduğunu belirlemenize olanak tanır.

Akış sağlayıcım, sesli asistanım, Spotify ve Alexa ile basit entegrasyonu takdir ediyorum. Era 100, yakındaki mutfağımdaki eskimiş bir Amazon Echo hoparlörünün yerini aldı ve bir o kadar uzaktayken komutlarımı daha iyi aldı. Hoparlör ayrıca ses kontrolleri için olağanüstü mikrofonlara sahiptir.

REKLAMCILIK

Etkileşimler için kaydolun 2023 Müşteri Konferansı 5-7 Haziran, New York City

Yükseltilmiş mikrofonlar gibi, Era 100'ün en iyi geliştirmelerinin çoğu gözden gizlenmiştir. Yine de, müzik çalmaya ve video konferans görüşmelerine katılmaya başlar başlamaz bunları fark edeceksiniz.

Üretken yapay zeka ve sonraki bilgisayarlara ihtiyacımız olacak

Sonos, otantik stereo ses için woofer'ları %25 artırdı ve iki açılı tweeter ekledi. Benzer boyut ve biçime sahip önceki Sonos hoparlörleri yalnızca mono müzik çalabiliyordu.

Hoparlör, %47 daha hızlı bir CPU içerir ve bu hoparlörün önceki sürümlere kıyasla yazılım yükseltmeleri alma süresini uzatır.

İlginç bir şekilde Sonos, gelecekte potansiyel performans artışlarını daha iyi desteklemek için bu hoparlörlerdeki işlemeyi "fazla oluşturduğunu" iddia ediyor. Birkaç Sonos hoparlör modelini yıllarca herhangi bir gecikme tespit etmeden yan yana test etmiş olmama rağmen, bunların iyileştirilmesi için daha da fazla fırsata sahip olduğunu bilmek rahatlatıcı.

Kapanış Düşünceleri

Genel bilgisayar pazarı, bir yıl olmasa bile birkaç çeyrek boyunca azalmayacak olan cirodaki birim büyümesiyle mücadele etmeye devam ederken, büyük, geniş ekran ekranlar ve yerleştirme istasyonları için çevre birimleri kategorisi parlak bir nokta olmaya devam ediyor.

Urfa'da yapay gölette kadın cesedi bulundu

Üreticiler, işçilerin evde çoklu sistem gereksinimleri olduğunu anlamaya başlıyor. Ofiste birden çok ekrana sahip olmak alışılmadık bir durum olmasa da, ev kullanıcıları ev ofislerinde sınırlı masaüstü alanına sahiptir ve kablo karmaşasından kaçınmayı tercih eder.

1.099 ABD doları olan HP E45c G5 DQHD Kavisli Monitör, iki adet birinci sınıf 24 inç ekranın tipik maliyeti düşünüldüğünde düşünüldüğünden daha ekonomiktir. Bu monitörün müthiş Cihaz Köprüsü işlevi, çoklu sistem çalışanlarının tüküreceği ikincil bir klavye ve fare giriş cihazına olan ihtiyacı ortadan kaldırır.

HP E45c'deki çok sayıda tümleşik bağlantı noktası, en ileri düzey kullanıcılar dışında herkes için yerleştirme istasyonu benzeri bir yetenek sağlayacaktır. Bu monitör evde çalışma şeklimi değiştirdi ve üretkenliğimi önemli ölçüde artırdı.

Sonos Era 100 hoparlörlere gelince, harika sesinin genel iş üretkenliği deneyimimi nasıl geliştireceğini tahmin etmemiştim. Özellikle gün içinde birkaç saat katıldığım rutin görüntülü konferans görüşmelerinde, Era 100 hoparlörlerinin görüşme sırasında her hoparlörden inanılmaz derecede farklı ve net ses sağladığını gördüm.

Tüm bu öğelerin yanı sıra Sonos Era 100, müzik ve video akışı için fazlasıyla tatmin edici. Hoparlör, piyasadaki çoğu birinci sınıf hoparlörde olduğu gibi, çıkışını odanızın akustiğine göre ayarlamak için bazı özelliklere sahiptir ve temiz ve dengeli sesi, onu farklı müzik türlerini dinlemek için uygun hale getirir.

Tarım arazilerinde kullanılacak yapay zekâ destekli sürü İHA'lar üretildi

Her biri 249 ABD Doları veya bir çifti 498 ABD Doları olan Sonos, bu hoparlörleri Apple'ın Ocak ayında duyurulan 299 ABD Doları değerindeki yeni HomePod'uyla rekabet edecek şekilde hedefledi. Yine de, yukarıda belirtildiği gibi, ev ofis kullanıcıları için çok daha uygun ve işlevseldirler.

Açıkçası, bu yeni HP ve Sonos aksesuarlarının evde çalışma üretkenliğiniz üzerindeki etkisini abartmak zor. Öngörülebilir gelecekte hibrit çalışmanın bizimle kalması muhtemel olan bu ürünler, evde çalışmayı daha verimli, katlanılabilir ve keyifli hale getiren mütevazı yatırımlardır.

Monitör, geleneksel ikiz ekran düzenlemesiyle elde edeceğiniz merkez boyunca bölme veya çerçeveler olmadan yan yana iki adet 24 inçlik ekran gibi çalışır. Bu monitörün boyutu, şekli ve 32:9 en boy oranı, gerçekten kullanışlı çoklu görevlere kolayca uyum sağlayan bol miktarda ekran alanı sunar.

E45c'nin 1500R kavisi, görüş alanınızdan daha fazlasını alarak işinize daha fazla odaklanmanıza yardımcı olur. Bununla birlikte, HP'nin süper ekranı, genişliğinin ötesinde başka numaralara da sahiptir.

Üretken yapay zeka e-posta tehditleriyle mücadele etmek için ne yapılmalı?

İşte bu noktada eğlence başlıyor. Ultra geniş ekranlar yeni bir şey olmasa da, çok azı dizüstü bilgisayarlarla çalışacak şekilde tasarlandı, özellikle de USB-C üzerinden Thunderbolt 4 veya DisplayPort kullananlar.

HP E45c, tek bir USB-C bağlantısı üzerinden çift ekran girişini destekleyen kendi boyutunda ve çözünürlüğünde ilk aygıttır. Bir duvar prizine takıldığında, aynı zamanda bir USB bağlantısı aracılığıyla dizüstü bilgisayara güç sağlar ve siz çalışırken onu şarj eder.

hp bilgisayar pc ozellikleri hp ve sonos sonos aygitlari