Zekeriya Yapıcıoğlu: 14 mayısta saflar belli olmuştur

TAKİP ET

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Şanlıurfa'da temel atma törenine katıldı. Burada Şanlıurfalılara hitap eden Yapıcıoğlu, 'Birileri eğer memleketimize göz koyarsa; Fransızlar gibi ya da İngilizler gibi veya onların uşaklığını yapanlar gibi… O zaman da Hazreti İbrahim'in baltası olur Şanlıurfa.' dedi.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Şanlıurfa’da temel atma törenine katıldı. Burada Şanlıurfalılara hitap eden Yapıcıoğlu, “Birileri eğer memleketimize göz koyarsa; Fransızlar gibi ya da İngilizler gibi veya onların uşaklığını yapanlar gibi… O zaman da Hazreti İbrahim’in baltası olur Şanlıurfa.” dedi.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Şanlıurfa’da düzenlenen ‘897 Afet Konutu Temel Atma ve 659 Konut, 61 Dükkân Anahtar Teslim Töreni’ne katılan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, burada bir konuşma yaptı.

6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem ve ardından yaşanan sel felaketine dikkat çeken Zekeriya Yapıcıoğlu, “Değerli Şanlıurfalı kardeşlerim, diğer şehirlerle birlikte 6 Şubat’ta çok ciddi peş peşe iki depremle sarsıldık. Akabinde sel felaketiyle yine bir kez daha vurulduk. 

Ama çok şükür hızlı bir şekilde bu yaraları sardık, toparlandık, toparlanıyoruz. İşte bugün Allah’ın izniyle yapımı tamamlanan konutların ve dükkanların anahtar teslim törenindeyiz. Kardeşlerim, bakınız; Allah’tan gelene Allah’ın izniyle biz Hazreti Eyüp’ün sabrını kuşanacağız, kuşandık da… Önce deprem, ardından sel felaketi geldi. Sabırla, yardımlaşmayla, dayanışmayla ayağa kalktık.” diye konuştu.

Şanlıurfa’nın kurtuluş yıllarına dikkat çeken Zekeriya Yapıcıoğlu, şöyle konuştu:

“Birileri eğer memleketimize göz koyarsa; Fransızlar gibi ya da İngilizler gibi veya onların uşaklığını yapanlar gibi… O zaman da Hazreti İbrahim’in baltası olur Şanlıurfa. Allah’ın izniyle bir daha o emperyalistler, bu topraklara göz koyamayacak, onlara göz kırpanlar da Urfalı kardeşlerimden oy da almayacaklar, yüz de almayacaklar.”
 

huda par Zekeriya Yapicioglu hudapar genel baskani yapicioglu