Şanlıurfa’nın Bozova İlçesinde üretimi yapılan balıkçılık belgesel konusu oldu. Su ürünleri mühendisi Hakan Akgün, “Su Ürünleri üretimi, ülkemiz ve bölgemiz için geleceğin büyük sektörlerindendir” dedi.
Bozova İlçesinde çekimleri yapılan balıkçılık belgeseli Digiturk belgesel kanalında yayınlacağı bildirildi. Çekimler için ilçeye gelen Digiturk belgesel kanalı ekibi yürütülen balıkçılık faaliyetleri hakkında yetkili ve uzman isimlerden bilgiler aldı.
Konu ile iligli Digiturk mikrofonuna konuşan Su ürünleri mühendisi Hakan Akgün balık üretimi ile ilgili detaylı bilgiler verdi. Çekimlerin ardından sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Akgün şu ifadelere yer verdi:
"Digiturk Belgesel kanalına Bozova İlçemizde yürütülen balıkçılık faaliyetleri konusunda bilgiler verdik. Su Ürünleri üretimi, ülkemiz ve bölgemiz için geleceğin büyük sektörlerinden."
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: