Balıklıgöl'de zarar gören revaklarda restorasyon çalışması devam ediyor
Türkiye’nin önemli inanç merkezlerinden olan Balıklıgöl platosundan bulunan revaklar çökmeye başlayınca alanda çalışma başlatıldı.
Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesi sınırlarında bulunan tarihi Balıklıgöl platosunda her gün binlerce kişinin ziyaret ederek fotoğraf çektiği yerde çökme oldu. Ekipler, çökmenin yaşandığı alanda güvenlik şeridi çekerek restorasyon çalışması başlattı.
Halil u rahman gölü ile diğer alanlar arasında suyun akışını sağlayan ve kanalda başlayan çökme daha fazla genişlemeden önlemler alındı. Yaşanan çökmenin durdurulması adına Şanlıurfa Vakıflar Bölge Müdürlüğünden teknik destek alınarak gerekli çalışmalar başlatıldı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: