Şanlıurfa AK Parti Milletvekili İbrahim Halili Yıldız’ın yakınları ile çıkan kavgada 3 ferdini kaybeden Şenyaşar Ailesinin başlattığı adalet nöbetine siyasi parti, Barolar ve STK’lar başta olmak üzere bir çok kesim tarafından desteklendi.
2 oğlu ve kocasını kaybeden Emine Şenyaşar’ın başlattığı adalet nöbetine destek veren Saadet Partisi Şanlıurfa il teşkilatı da aileyi sık sık ziyaret ederek desteklerini sundu.
Adalet nöbeti devam eden Şenyaşar Ailesiyle ilgili bir açıklama yapan İl Başkanı Niyazi Yanmaz şunları söyledi:
“Ülkede ve Urfa da yüzlerce medrese alim, seyda ve hoca var bir tanesinden Şenyaşar Ailesinin adalet talebi ile ilgili. (Taraf olmak değil, tarafsız olup adaletin tecelli etmesini istemek.) Bu kesimden bir demeç, bir ziyaret, ilgi ve alaka duyup gören oldu mu? Her kesimden insan görüş beyan etti adaletin tesisini istedi. Ancak….!”
Yorumlar
Kalan Karakter: