Belediyeden istilaya uğrayan ormanla ilgili açıklama
Şanlıurfa Hilvan’da zararlı böceklerin istilasına uğrayan ilçenin tek ormanında ilaçlama çalışmaları devam ediyor. İlçe belediyesi de ilaçlama çalışmaları başlattığını duyurdu.
Hilvan Belediyesi de yazılı bir açıklama yaparak ormanda ilaçlama çalışması başlatıldığını duyurdu. Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Mevsim şartlarından dolayı ormanlık alanlarda zararlı böcek türlerinin artış gösterdiği bilgisi üzerine ağaçları olası tehlikelerden korumak amacıyla Başkanımız Aslan Ali Bayık’ın talimatları doğrultusunda Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğü işbirliği ile ilçemiz Karacurun Ormanı’nda doğaya zarar vermeyecek ilaç çeşitleriyle ilaçlama çalışması başlattık. İlçemize görsel güzellik kazandıran yeşil alanlarımızı korumak amacıyla ilaçlama ve bakım çalışmalarımız programlı bir şekilde devam edecek.”
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: