Dev operasyon: Aralarında Urfa da var!
Aralarında Şanlıurfa’nın da bulunduğu 13 ilde FETÖ/PDY mahrem yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, 23 şüpheli hakkında yakalama kararı verildi.
Terör örgütü FETÖ ve PDY’nin mahrem yapılanmasına yönelik başlatılan soruşturma kapsamında daha önce meslekten ihraç edilen akademisyen ve askerlerin yanında görevde bulunan toplamda 23 kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldı.
Çalışma kapsamında Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Şanlıurfa’nın yanı sıra İstanbul, Ankara, İzmir, Trabzon, Mersin, Isparta, Afyonkarahisar, Kırıkkale, Erzincan, Uşak, Mersin ve Ağrı'da şüphelileri yakalamak için düğmeye bastı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: