Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde düzenlenen Büyük İstanbul Mitingi'nde yüzbinlerce kişiye hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Salı günü kamu işçileri zam oranını açıklayacağız" dedi
Millet İttifak'ını eleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasının satır başları şöyle:
"Eser ve hizmet yarışımızı muhalefetle değil, kendi kendimizle yapıyoruz. Dünyada herkes faizi yükseltirken biz düşürüyoruz. Çünkü istiyoruz ki yatırımcı yatırım yapsın.
*Öte yandan salı günü kamu işçileri zam oranını açıklayacağız.
*İnşallah seçimden hemen sonra 7 bin 500 lira üzerindeki emekli maaşlarıyla ilgili bir düzenleme yapacağız.
*Asgari ücreti dolar bazında bile 3,5 kat artırarak 8 bin 500 liranın üzerine çıkardık. Gelişmelere göre bu rakamı da tekrar da gözden geçireceğiz.
*Memurlarımızın maaşlarına temmuzda sadece enflasyon farkı eklemekle kalmayacak refah payı artışı da yapacağız, salı günü kamuoyuna açıklayacağız."
Yorumlar
Kalan Karakter: