Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesi sınırlarında bulunan Evren Sanayi Sitesinde bıçaklanarak öldürülen M.D.'nin cinayet zanlıları yakalandı.
İddiaya göre M.D.’nin ölümüyle sonuçlanan bıçaklı kavgayla ilgili olarak polis başlattığı çalışma kapsamında B.Y. ile M.O.'yu cinayet zanlısı olarak gözaltına aldı.
Emniyete götürülen şahıslardan B.Y.'nin ölen M.D. ile sevgili olduğu ve barışmak için buluştuğu öğrenildi. Şahısların barışmak için buluştuğu ancak çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine M.D. bıçaklanarak öldürüldü.
Olayla ilgili inceleme başlatan ekipler, katil zanlısı B.Y. ve M.O'yu yakaladı. Yakalanan zanlılar sağlık kontrolünden geçtikten sonra sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Olayla soruşturma sürüyor.
Yorumlar
Kalan Karakter: