Eyyübiye’de yoğun olan sokakta çalışma başlatıldı
Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Akşemsettin Mahallesinde yoğun olan 1599’ncu sokak için harekete geçti. Ekipler, asfalt serimi yapılacak sokakta çalışmalarını sürdürüyor.
İhalesi tamamlanan asfalt çalışması öncesi ŞUSKİ ekiplerinin de alt yapı düzenlemesi yapacağı belirtildi. Sökme ve altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte asfalt serim işlemine başlanacak.
Mahalle muhtarı Tayyip Teber İzol, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un göreve gelmeden önce buradaki çalışma için söz verdiğini belirterek şöyle konuştu: “Mahallemizin 1599’ncu sokağında söküm işlemleri tamamlandı. Alt yapı işlemi kaldı, bunun bir an önce yapılmasını istiyoruz. Bu işlem bittikten sonra hemen asfalt serim işlemine başlanacak. Akşemsettin mahallesi olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz.”
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: