Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde bulunan Koyunluca İlkokulu’nda, küçük bir öğrenciyi darp edip yüzünde sigara söndürdüğü iddia edilen temizlik görevlisi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Olay, Harran’a bağlı Koyunluca İlkokulu’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, okulda görev yapan temizlik görevlisi henüz bilinmeyen bir nedenle küçük yaştaki bir öğrenciye şiddet uyguladı. Ankara Barosu’na kayıtlı Avukat Cemil Çiçek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda görevlinin öğrenciyi darp ettiğini ve yüzünde sigara söndürdüğünü iddia etti.
Aile Şikâyetçi Oldu, Tepkiler Büyüyor
Olayın ortaya çıkmasının ardından öğrencinin ailesi, durumu öğrenir öğrenmez okula giderek tepkilerini dile getirdi. Daha sonra karakola başvuran aile, temizlik görevlisinden şikâyetçi oldu.
Kısa sürede sosyal medyada yayılan görüntüler, kamuoyunda büyük tepki çekti. Küçük çocuğun yüzündeki yanık izlerini gösteren kareler, vatandaşlar arasında infiale neden oldu. Pek çok sosyal medya kullanıcısı, “çocuklara yönelik şiddetin hiçbir bahanesi olamaz” diyerek en ağır cezaların verilmesi çağrısında bulundu.
Şüpheli Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi
Harran İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayın ardından temizlik görevlisini gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Yorumlar
Kalan Karakter: