Şanlıurfa'da kablo hırsızlığı yaptığı ileri sürülen zamlar çıkardıkları mahkeme tarafından serbest bırakıldı.
Şanlıurfa’nın da aralarında bulunduğu 11 ilde piyasa değeri yaklaşık 100 milyon TL olduğu belirlenen kablo hırsızlığı yaptıkları iddia edilen 20 şüpheli geçtiğimiz günlerde düzenlenen operasyonda gözaltına alındı.
Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları sulh ceza hâkimliğince adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla Eskişehir merkezli, Diyarbakır, Ankara, Bursa, İstanbul, Mardin, Şanlıurfa, Tekirdağ, Kocaeli, Antalya ve İzmir illerinde eş zamanlı operasyonlar düzenlendi. Güzeller operasyonlar neticesinde gözaltına alınan 26 kişi gözaltına alındı.
Gözaltına alınan 26 kişiden 5'i serbest bırakıldı. Adliyeye sevk edilen 21 kişiden 20 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Yakalananlar arasında kasten adam öldürme suçundan firari olan bir zanlının da olduğu öğrenildi.
Yorumlar
Kalan Karakter: