Kadın hırsızlar emniyetten kaçamadı
Suruç'ta İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin yaptığı çalışmalar sonucunda hırsızlık yaptıkları belirlenen 3'ü kadın onlara yardım ve yataklık eden 1 erkek ,4 kişi yakalandı
Zanlıların yere attıkları çorap içerisinden 1470 TL para ve 1 adet Tam Cumhuriyet altın ele geçirildi.
Bir ihbarı değerlendiren Suruç İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Müdürlüğüne bağlı ekipler 3 kadın hırsızlık şüphelisinin özel araçlarıyla Suruç ilçesine gelerek ev ve işyerlerinden hırsızlık yapacağı bilgisine ulaştı.
İhbarı değerlendiren ekipler şüpheli kadınların geldikleri 34 XXX 51 plaka aracı ilçe merkezinde takibe aldı. Polislerin takibinden habersiz olan zanlılar S.Y, G.Y, D.G, S.Y ilçe merkezinde ev ve iş yerlerinden yapmış oldukları hırsızlıkların ardından Aligör Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde kendilerini bekleyen araca bindikleri sırada yapılan operasyonla suç üstü yakalandılar.
Yakalanan hırsızlık zanlılarından S.Y. isimli kadının yere attığı çorap içerisinden 1470 TL para ve 1 adet Cumhuriyet altını çıkarken D.G isimli kadının ise yere attığı ve kapı açmaya yarayan plastik kart ele geçirildi. Göz altına alınan Şahıslar yapılan işlemlerin ardından çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: