Muayene istasyonu tepkilerin hedefinde! Muhatap yok
Türkiye’de araç muayene işlemlerinde tek firma olan Tüvtürk’e yönelik tepkiler giderek artıyor.
RANDEVUYA RAĞMEN BEKLETİYORLAR
Muayene istasyonu merkezinden randevu alan araç sahipleri muayene istasyonuna geldiklerinde ayrıca sıra beklemek zorunda bırakılıyor. Tüvtürk, 2 veya 4 saat arası gibi uzun bir süre zarfında vatandaşı bekleterek onları adeta hayatlarından bezdiriyor.
‘MUHATAP YOK İLGİLENEN YOK’
Duruma tepki gösteren bir vatandaş, “Saat 15:15’e randevu almışım. Şu anda saat 16:40 geçiyor. Halen bana sıra gelmemiş. Bir muhatap yok, ilgilenen kimse yok. Madem randevunun bir geçerliliği yok neden randevu veriyorsunuz” diye konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: