Operasyon Urfa'ya uzandı: 11 gözaltı
Muğla merkezli 4 ilde Muğla emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 11 kişi gözaltına alındı.
Muğla emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kendilerini polis ve savcı olarak tanıtarak, vatandaşları dolandıran şüpheliler hakkında çalışma başlatıldı.
Muğla Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, dolandırıcılar tarafından mağdur edilen bir vatandaşın şikayeti üzerine Fethiye Cumhuriyet Savcılığı koordinesinde şüphelilere yönelik teknik ve fiziki takip başlattı.
Şüphelilerin tespit edilmesinin ardından Muğla merkezli aralarında Şanlıurfa’nın da bulunduğu illerde operasyon yaptı. Operasyon kapsamında Şanlıurfa’da 2, İstanbul’da 7, Kütahya’da ve Muğla’da bir olmak üzere toplam 11 şüpheliyi gözaltına aldı.
Zanlıların vatandaşları korkutarak 3 milyon lira dolandırdıkları tespit edilirken şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından Fethiye adliyesine sevk edildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: