Sağlık Bakan açıkladı: Sağlıkçı atamaları yapılacak mı?
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Türkiye Büyük Millet Meclisinde (TBMM)yaptığı açıklamada, "Zannediyorum bu ay içinde, önümüzdeki bir kaç hafta için hangi alanlarda kaç kişin alınacağına dair açıklama yapılmış olur" ifadelerini kullandı.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye tarafından geliştirilen yerli aşı Turkovac ile ilgili son gelişmeleri de değerlendirdi. Bakan Koca, "İhtiyaç olan 3 bin gönüllünün 1000'i şu anda tamamlandı. Vatandaşları gönüllü olmaya davet ediyorum" dedi.
Bir gazetecinin atama ile ilgili sorusunu da cevaplayan Bakan Koca şunları söyledi:
"Sağlık personeli adaylarının beklediği bir atama sorunu var" şeklindeki soruya ilişkin olarak "Haklılar, ama sayı netleşmedi. Zannediyorum bu ay içinde, önümüzdeki bir kaç hafta için hangi alanlarda kaç kişin alınacağına dair açıklama yapılmış olur"
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: