Sahte gelin operasyonu! Yakayı ele verdi
Şanlıurfa’da evlilik vaadiyle vatandaşları kandırarak dolandırdığı iddia edilen bir kadın yapılan çalışma sonucunda yakalandı.
Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde birden fazla vatandaşı evlilik vaadiyle dolandıran bir kadın teknik ve fiziki takip sonucunda yakalandı. Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği Ekipleri (YANDOL), şikayetlerin artmasıyla harekete geçti.
Söz konusu şikayetlerin artması üzerine harekete geçen ekipler kadını gözaltına aldı. Sağlık kontrolünden geçirilen kadın sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.
Kadının sorgulandıktan sonra adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: