Şanlıurfa'da DEAŞ ve El Kaide operasyonu: Gözaltılar var
Şanlıurfa’da düzenlenen operasyonda, haklarında DEAŞ ve El Kaide/Had terör örgütleri içerisinde faaliyet yürüttükleri yönünde bilgiler bulunduğu belirtilen Suriye uyruklu 5 şüpheli gözaltına alındı.
İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, Şanlıurfa MİT Bölge Daire Başkanlığı ve İstihbarat Şube Müdürlüğünün koordineli çalışmaları sonucu kent merkezi ve Akçakale’de düzenlenen eş zamanlı operasyonda Suriye uyruklu 5 kişi gözaltına alındı.
Şahısların terör örgütü içerisinde sözde sorumlu, savaşçı olarak görev yaptıkları ve sözde güvenlik ofisinde faaliyet gösterdikleri iddia ediliyor.
Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: