Şanlıurfa'da fırınlar denetlendi: İki işletmeye ceza
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, kent genelinde pide fırınları ve unlu mamul satışı yapılan işyerlerini denetlendi. Denetim sırasında hijyen kurallarına uymayan ve eksik gramajlı ekmek satışı yaptığı tespit edilen 2 işyerine cezai işlem uygulandı.
Şanlıurfa’da iki işletmeye ceza
Zabıta ekipleri, iftar ve sahur vakti çok sayıda fırında denetim yaptı. Ekmek fırınlarına yönelik gerçekleştirilen kontrollerde hijyen kurallarına uymayan bir fırın işletmecisi ile eksik gramajlı ekmek satışı yapan bir işletmeye cezai işlem uygulandı.
“Böyle bir ekmek alır mısın?”
Ceza uygulanan işletmelere uyarılarda bulunan zabıta ekipleri eksikliklerin giderilmesini istedi. Bir ekmek fırınında yapılan kontrollerde hijyen kurallarına uymadığı görüldü. İşletme çalışanını uyaran zabıtaların ‘böyle bir yerde ekmek alır mısın’ sözüne fırın çalışanı ‘almam’ diye cevap verdi. Zabıta ekipleri yapılan kontrollerde kurallara uyan işletmecilere ise teşekkür etti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: