Şanlıurfa'da sokak kedisinin feci sonu
Şanlıurfa’da soğuktan korunmak için kapağı açık olan elektrik panosuna giren kedi akıma kapıldı. Pano kapağının açık olmasına tepki gösteren mahalleli, “Çocuklarımız her gün o panonun önünde geçiyor” diyerek önlem alınmasını istedi.
Feci olay 18 Mart’ta Eyyübiye Akşemsettin Mahallesinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, bir sokak kedisi 1577’nci sokaktaki kapağı olmayan elektrik panosuna girdi. Panonun içinde tırmanmaya çalışan kedi bu sırada elektrik akımına kapıldı ve hayatını kaybetti. Görgü tanıkları kedinin soğuktan korunmak için panoya girdiğini söyledi.
Mahalle sakinleri bu duruma tepki gösterdi. “Çocuklarımız her gün o panonun önünde geçiyor ve sokakta oyun oynuyorlar” diyen mahalleli önlem alınmasını istedi.
Viranşehir’de bir köpek akıma kapıldı
Öte yandan daha önce de Viranşehir ilçesinde bir sokak köpeği kabloları açıkta olan bir panonun önünden geçerken akıma kapılmıştı. Kentin çeşitli noktalarında birçok elektrik panosu bulunuyor.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: