Şanlıurfa’da tüp faciası! Ev harabeye döndü
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bir evde mutfak tüpü patladı. Meydana gelen patlamada 2 kişi yaralandı.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine bağlı Dicle Mahallesinde meydana gelen olayda iddialara göre Hamza Turan’a ait dairede mutfak tüpünden sızan gaz, büyük patlamaya neden oldu.
Patlamanın etkisiyle, ev harabeye dönerken, içerde bulunan M. T. ve bir yaşındaki kızı A. T. yaralandı.
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı anne ve kızı Siverek Devlet Hastanesine kaldırdı. Burada tedavi altına alınan A. T.’nin Şanlıurfa’ya sevk edildiği öğrenildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: