Şanlıurfa için Sağlık Bakanlığına seslendi
CHP’li Milletvekili Mahmut Tanal, Meclis Genel Kurulu’nda Şanlıurfa’nın sağlık alanındaki sorunlarına dikkat çekti. Hastane ve doktor sayısının yetersiz olduğunu ifade eden Tanal, Sağlık Bakanlığına seslenerek “Şanlıurfalıların bu mağduriyetinin giderilmesini Sağlık Bakanlığından bekliyorum” dedi.
Sağlık Bakanlığına seslenen Tanal, “2 milyon 500 bin nüfusu olan Şanlıurfa’da hastaneler yetersiz. Ayrıca çocuk romatoloji doktoru yok” diyerek şu ifadelere yer verdi: “Diğer branşlarda doktorlar yetersiz. Şanlıurfalılar, hastalarını Gaziantep’e veya Adana’ya götürüyorlar. Şanlıurfalılar, doktor eksikliğinin giderilmesini bekliyor. Şanlıurfalıların sağlığa erişim hakkı bu sebeple ihlal ediliyor. Şanlıurfalıların bu mağduriyetinin giderilmesini Sağlık Bakanlığından bekliyorum.”
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: