Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava tahminlerini açıkladı. Şanlıurfa’nın bazı bölgelerinde yağış bekleniyor. Sıcaklık hafta içi birkaç derece artacak.
Meteorolojinin son tahminlerine göre yurdun birçok bölgesinde yağış görülecek. Batı kesimlerinde yağış beklenirken, doğuda ise kar görülecek. Yağışlar yarın etkisini kaybedecek ancak hafta ortasında kısa bir süreliğine kendini yeniden gösterecek.
Şanlıurfa’da ise bugün bazı bölgelerde kısa süreli yağışlar bekleniyor. Tahminler, yağışların akşam saatlerine kadar süreceğini söylüyor. Yarın havanın az bulutlu olması, Salı günü ise gökyüzünün kapalı olması bekleniyor. Çarşamba ve Perşembe günü sıcaklığın 14 dereceye kadar çıkabileceği belirtildi. Hafta içi rüzgar saatte 26 kilometre hıza kadar ulaşabilecek.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: