ŞANLIURFA- AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Asuman Cevahir Yazmacı, Sağlık Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen 127. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası kapsamında Şanlıurfa’ya toplam 100 doktor ataması yapılacağını açıkladı.
Yazmacı, atamalar çerçevesinde kente 71 uzman hekim ve 29 pratisyen hekimin görevlendirileceğini belirtti. Yeni atamalarla birlikte Şanlıurfa’daki sağlık hizmetlerinin daha etkin ve hızlı sunulmasının hedeflendiğini ifade eden Yazmacı, doktorların merkez ve ilçe hastanelerinde görev yapacağını kaydetti.
Sağlık kapasitesinin güçleneceğini vurgulayan Yazmacı, göreve başlayacak hekimlerin kente önemli katkı sağlayacağına inandığını dile getirdi.
Milletvekili Yazmacı ayrıca, desteklerinden dolayı Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu’na ve Sağlık Bakanlığı yetkililerine teşekkür ederek, atamaların Şanlıurfa ve ilçeleri için hayırlı olmasını temenni etti.


Yorumlar
Kalan Karakter: