Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü’nün aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında, haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan iki kişi yakalanarak adalete teslim edildi.
Siverek’te 28 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı
Hilvan’da 27 Yılı Aşkın Cezası Olan Şüpheli Yakayı Ele Verdi
Hilvan ilçesinde ise “uyuşturucu madde ticareti yapmak veya imal etmek” suçundan iki ayrı mahkemece ve “ruhsatsız ateşli silah bulundurmak” suçundan bir mahkemece toplamda 27 yıl 25 gün hapis cezası bulunan bir diğer şahıs yakalandı.
Tutuklanarak Cezaevine Gönderildiler
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen iki şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
Mücadele Kararlılıkla Sürüyor
Yetkililer, suç ve suçlularla mücadelenin her alanda olduğu gibi aranan şahısların yakalanması konusunda da kararlılıkla sürdürüleceğini vurguladı.
Yorumlar
Kalan Karakter: