Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde yürütülen kavşak çalışmaları nedeniyle önemli bir trafik düzenlemesine gidildiğini duyurdu. Şanlıurfa Şehir Hastanesi projesi kapsamında Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından sürdürülen “farklı seviyeli katlı kavşak” çalışmaları sebebiyle bazı güzergâhlarda ulaşımda değişiklikler yapıldı.
GAP Vadisi–Tandoğan Arası Trafiğe Kapatıldı
Açıklamaya göre, GAP Vadisi Kavşağı ile Tandoğan Kavşağı arasındaki çevre yolu, çalışmalar nedeniyle geçici süreyle çift yönlü olarak araç trafiğine kapatıldı. Sürücülerin bu güzergâh yerine alternatif yolları kullanmaları istendi.
Mardin Yolu’nda Tek Şerit Uygulaması
Öte yandan, Göbeklitepe Köprülü Kavşağı’nda yapılacak çalışmalar kapsamında Şanlıurfa–Mardin yolu üzerinde ulaşımın tek şerit üzerinden kontrollü olarak sağlanacağı bildirildi.
Yetkililer, vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için trafik işaret ve yönlendirmelerine dikkat etmeleri gerektiğini vurguladı. Çalışmalar süresince bölgede trafik yoğunluğu yaşanabileceği ifade edildi.

Yorumlar
Kalan Karakter: