Devlet Su İşleri (DSİ) 15. Bölge Müdürlüğü, Şanlıurfa şehir merkezinde yürütülen taşkın koruma çalışmalarını yerinde denetledi. Bölge Müdürü Ali Naci Kösalı, Sırrın ve Cavsak derelerinde devam eden çalışmaları sahada inceleyerek ekiplerden bilgi aldı.
DSİ tarafından yapılan açıklamada, incelemelerin Devlet Su İşleri (DSİ) 15. Bölge Müdürlüğü koordinasyonunda gerçekleştirildiği belirtildi.
Açıklamada, Şanlıurfa şehir merkezinde yer alan Sırrın Deresi ve Cavsak Deresi üzerinde yürütülen taşkın koruma projeleri kapsamında sahadaki uygulamaların değerlendirildiği ifade edildi.
Bölge Müdürü Ali Naci Kösalı ve beraberindeki heyetin, çalışmaların mevcut durumu, taşkın riskinin azaltılması için yapılan müdahaleler ve uygulama süreçlerini detaylı şekilde gözden geçirdiği kaydedildi.
DSİ açıklamasında ayrıca, bölgedeki çalışmaların etkin ve koordineli şekilde sürdürülmesi için gerekli planlamaların ele alındığı ve projelerin titizlikle devam edeceği vurgulandı.
Yorumlar
Kalan Karakter: