Şanlıurfaspor’da Ali Tandoğan dönemi kapandı
Şanlıurfaspor’da takımın başına geçtiği günden bu yana galibiyet alamayan teknik direktör Ali Tandoğan ile yollar ayrıldı. Kulübün resmi açıklamayı yarın yapması bekleniyor.
13’ncü haftada oynanan ve sarı yeşillilerin 1-0 yenildiği Tarsus İdmanyurdu maçından sonra teknik direktör Serdar Bozkurt ile yollar ayrılmıştı. Bozkurt’tan sonra geçmiş yıllarda kulüpte teknik direktörlük yapmış olan Ali Tandoğan takımın başına getirildi. TFF 2’nci Ligde mücadele eden Şanlıurfa temsilcisi, Tandoğan ile birlikte çıktığı 6 maçta da galibiyet yüzü görmedi. Kulübün resmi açıklamayı yarın yapması bekleniyor.
Öte yandan sezona Gürses Kılıç ile başlayan sarı yeşilli kulüp, ligin ilk yarısında toplam 3 teknik direktör değiştirdi. Gözler şimdi takımın başına geçecek yeni teknik direktörde.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: