Türk Hava Yolları tahliye edilmesi için başlatılan ücretsiz uçak seferlerinin 1 Mart tarihine kadar uzatıldığını açıkladı.
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden sonra zarar gören vatandaşların tahliye edilmesi için başlatılan ücretsiz uçak seferlerinin tarihi uzatıldı.
THY’nin sosyal medya hesabından yapılan yazılı açıklamada, “Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Malatya ve Şanlıurfa çıkışlı tahliye uçuşlarımız 1 Mart 2023 tarihine kadar ücretsiz olarak devam edecektir. Rezervasyon işlemlerinizi güncel mobil uygulamamız veya web sitemiz üzerinden ücretsiz olarak tamamlayabilirsiniz.” denildi.
THY'nin açıklamasında, şunlar kaydedildi:
“Tahliye sürecini kolaylaştırmak için havaalanlarına rezervasyon yaparak gelinmesi gerekmektedir. Rezervasyonu olan yolculara öncelik verilecek olup boş yer kalması durumunda rezervasyonsuz yolcularımız da kabul edilecektir.
İşlemlerinizde bir hata ile karşılaşmamak için mobil uygulamamızın 12 Şubat 2023 tarihinden sonra güncellenmiş olduğundan emin olmanızı rica ederiz"
Yorumlar
Kalan Karakter: