Şanlıurfa'da önceki gün kontrol noktasında bir tırın dorsesinden atlayarak kaçan mültecilerden bazıları yakalandı. Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde bulunan polis kontrol noktasında meydana gelen olayda bir tırın dorsesinde yapılan arama sırasında onlarca mülteci tırdan atlayarak kaçtı.
Bölgedeki kırsal mahallelere ve bahçelere dağılan mültecilerden bazıları Yaylacık kırsal Mahallesi'nde vatandaşlar tarafından yakalandı. Yakalanan ve yaşlarının 17 ile 18 olduğu öğrenilen mülteciler, yaklaşık 20 gündür tırın dorsesinde yolculuk yaptı ve sadece bir kere karınlarını doyurduklarını söyledi.
İki mülteci daha sonra jandarma ekiplerine teslim edildi. Diğer mültecilerin de bölgedeki fıstık bahçeleri arasında saklandıkları iddia edildi.
Yorumlar
Kalan Karakter: