Üniversiteli gençler, Emine Şenyaşar'ın anneler gününü kutladı
HDP’li gençler ve Harran Üniversitesi öğrencileri, adalet nöbetini devam ettiren Emine Şenyaşar’ı ziyaret ederek, Anneler Günü’nü kutladı.
Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde 14 Haziran 2018 tarihinde AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın koruma ve yakınları ile çıkan kavgada eşi ve iki oğlunu kaybeden Emine Şenyaşar ile kavgadan yaralı kurtulan oğlu Ferit Şenyaşar’ın Şanlıurfa Adliyesi önünde 9 Mart 2021’de başlattığı Adalet Nöbeti, 426'ncı gününde de devam etti.
Hafta sonu adliyenin kapalı olması nedeniyle nöbeti Suruç’taki evlerinde sürdüren aileyi, Anneler Günü dolayısıyla Halkların Demokratik Partisi (HDP) Gençlik Meclisi üyeleri ve Harran Üniversitesi öğrencileri ziyaret etti. Gençler, Emine Şenyaşar’ın Anneler Günü’nü çiçeklerle kutladı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: