Urfa sondan kurtuldu: Vali Erin 'seferberlik' dedi
Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Koronavirüs risk haritasına göre ülke genelinde aşılama oranlarında son sırada olan Şanlıurfa’nın sondan kurtulduğunu belirterek, “Urfa’lım istesin yeter ki, zoru kolay eder inan ki” ifadelerini kullandı.
Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Şanlıurfa’nın son sıradan kurtulmasına ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Şanlıurfa’nın bir an önce sarı ve mavi kategorilere geçmesi gerektiğini vurgulayarak Şanlıurfa halkını aşı için seferberliğe davet etti.
URFA İÇİN AŞI SEFERBERLİĞİ
Şanlıurfalıların istedikleri zoru başarmayı bildiklerini vurgulayan Vali Erin, “Urfalım istesin yeter ki, zoru kolay eder inan ki… Kıymetli hemşehrilerim, Nihayet sonunculuktan kurtulduk! Ancak aşılama hızımızı daha da artırarak sarı ve mavi kategorilere behemehal geçmemiz lazım. Urfa'da aşı seferberliği” ifadelerine yer verdi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: